ONS VERHAAL

Our Story


Ben jij klaar om de lekkerste, lokale eetculturen van heel de wereld te ervaren in een trendy restaurant? Bij So Social Club -beter bekend als SoSo- op Willemsoord in Den Helder hebben we deze ervaring tot kunst verheven. Hier wordt jarenlange reiservaring gebundeld in een prachtige entourage van tropische sferen én met de meest heerlijke gerechten, geserveerd volgens het shared dining principe. Bij SoSo is iedereen welkom en staan gastvrijheid, lekker eten en het nieuwe uitgaan altijd centraal.

SoSocial Club

Ga je mee op reis?
Dus, ga je mee op reis? Door de bonte, kleur- en geurrijke smaken van favoriete, exotische bestemmingen? We voegen er voor jou speciaal een vleugje van ons eigen en geheime ingrediënt aan toe. Van donderdag tot en met zondag is het bij SoSo genieten geblazen van de heerlijkste gerechten afkomstig uit het hele middellandse zeegebied, het Caribisch gebied, Zuid-Amerika maar ook Azië komt er aan bod. 

‌Instagrammable
Laat je meenemen in de instagrammable wereld van SoSo, vol met sfeer en beleving, eentje die on-Nederlands is en de allure heeft van een wereldstad. De mix van het interieur, een indrukwekkende menukaart, goede sfeer, gastvrijheid en uitstekende kwaliteit maken ons restaurant tot een unieke ervaring in plaats van een ‘simpele’ avond uit. SoSo richt zich dan ook op de doelgroep die lekker wil eten en daarna niet noodzakelijk naar huis wil gaan. 
Clubben en loungen
So Social Club is vier dagen per week -van donderdag tot en met zondag ‘your go-to restaurant’, die ook nog eens ruimte biedt aan het nieuwe uitgaan. Want, op vrijdag- en zaterdagavond wordt SoSo na het diner omgetoverd tot een heuse club en lounge setting. Gezellig natafelen of genieten van tropische finger food met een heerlijke cocktail, bubbel of biertje én regelmatig spraakmakende acts.

Mooi en meeslepend
Één ding is zeker: bij SoSo wacht je een verrassend mooie en meeslepende beleving. Waar de zintuigen op alle manier geprikkeld worden én het verhaal van de speelse, grappige en een tikje zelfingenomen aap als huismascotte, de oplettende kijker niet zal ontgaan.

*SoSo is onderdeel van een succesvol horecaconcept bestaande uit nog drie bedrijven; Italiaans restaurant Costa, Grand Café 4711 en Feestcafé Odeklonje. Allen gevestigd in het industriële Gebouw 51 op de oude rijkswerf Willemsoord in Den Helder. 
So Social Club | ‌Willemsoord 51D | 1781 AS Den Helder
A slice of tropical heat, international food, 
‌cocktails and good vibes. 🦍🌴🌮🌺🍹
‌‌info@sosocialclub.nl
Donderdag t/m Zondag - 17:00 - 22:00
Lounge 21+ - 22:00 - 02:00
© So Social Club